Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Silul bionic în design-ul de interior

Rate this item
(1 Vote)

Stilul de design bionic este perfect pentru locuințele care dețin forme și spații interesante, care pot fi puse în valoare printr-un decor inedit.

Stilul de design bionic încearcă să imite formele regăsite în mediul înconjurător, fiind caracterizat de linii fine și forme masive care domină întreaga locuință.

Totodată, stilul bionic este unul aerisit și luminos, incluzînd nuanțe deschise, suprafețe lucioase, modele cu textură minimalistă. Iar spoturile sunt folosite pentru a accentua vizual spațiul futurist.
Interesant este faptul că stilul bionic se poate integra chiar și într-un decor clasic, ca formă de personalizare a spațiului. Aceste se poate regăsi în designul cu forme circulare ale pieselor de mobilier sau al corpurilor de iluminat.

De-asemenea o mansardă cu formă neobișnuită poate fi transformată cu ușurință într-un spațiu decorat în stil bionic, prin dotarea ei cu mobilier circular și ferestre ieșite din comun.
În stilul de design bionic, funcționalitatea se află în strînsă legătură cu forma.

Deși puțini care opează pentru acest stil de amenajare, specialiștii spun că acest tip de decor va prinde din ce în ce mai multă popularitate în viitor.

Read 2378 times