Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Cum să amenajezi baia copilului tău?

Rate this item
(1 Vote)

În casele mari este spațiu pentru mai multe băi, din această cauză puteți amenaja și o baie personală pentru copilaș. Noi îți venim cu cîteva sfaturi și propuneri care te vor ajuta să transformi viața copilului tău într-o poveste.

Pentru început e bine să știi că baia copilului trebuie să fie în primul rînd sigură. O baie separată poate face ca copilul să se cunoască singur pe sine, să aibă singur grijă de el și de lucrurile de ingienă personale. Tema și accesoriile pentru baia copilului trebuie să fie alese conform intereselor și vîrstei acestuia. Dar nu uita că copilul crește și preferințele se schimbă, cel mai bine e să alegi o baie care să-i placă și pe viitor.

Vopsește pereții din baie în culoarea preferată, puteți opta pentru verde pal, galben, albastru sau roșu, deoarece aceste sunt culori vii ce îl vor atrage pe copil. Evitați culorile prea aprinse și puternice nu se potrivesc de loc pentru spațiile mici precum baia.
Accesoriile pot fi de diferite culori, putînd oferi contrast, puteți opta pentru covoare vesel colorate, prosoape, suport pentru periuța de dinți într-o formă haioasă, oglindă cît și alte mici obiecte de decor interesante.

De-asemenea puteți opta și pentru o perdea la cadă cu diferite desene hazlii, ce îl va face pe cel mic să petreacă în plăcerea timpul în baie.
Oferă copilului tău tot ce e mai bun și sigur.

Read 1955 times