Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Piatra decorativă în locuință – legătura dintre om și natură

Rate this item
(1 Vote)

Cu ajutorul decorațiunilor din piatră poți obține un interior unic și exclusivist. Artificialul a invadat absolut orice domeniu, din această cauză se simte nevoia de ceva natural în casele noastre.

Piatra naturală este folosită încă din trecut, aceasta poate combina perfect eleganța cu durabilitatea, nedemodîndu-se niciodată.
O soluție de decorare a locuinței o reprezintă piatra decorativă. Indiferent de merge vorba de piatră artificială sau naturală, aceasta are o varietate mare de culori, texturi, stiluri și forme.

Atunci cînd merge vorba de piatră decorativă este foarte greu să înțelegi unde este piatră naturală și unde este piatră artificială. Aceasta se poate încadra în orice interior, iar pe lîngă esteticitate, piatra artificială mai are rol funcțional și ergnomic, deoarece conferă rezistență și durabilitate pereților.

Piatra decorativă poate oferi o atmosferă de cabană, un aspect medieval și poate evidenția legătura dintre om și natură. Din piatră decorativă poți obține accesorii, elemente decorative, poți placa diferite suprafeţe: pereţi, şeminee, sobe, coloane etc.

Dorești să te simți mai aproape de natură optează pentru decorațiuni din piatră naturală și un design eco de la Design Interior Moldova.

Read 2311 times