Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Imbina placutul cu utilul – seturile de mese pentru sufragerie

Rate this item
(2 votes)

Seturile de mese cu scaune joaca un rol foarte important in orice locuinta din punct de vedere estetic cit si functional. Masa din sufragerie este locul unde familia  se aduna pentru a lua masa in fiecare seara, in ocazii speciale precum Craciunul, Pastele sau aniversari. Setul de masa si scaune pentru sufragerie trebuieste ales conform citorva criterii precum utilitatea, design-ul si functionalitatea.

In sufragerie o masa corect aleasa poate deveni puntul central al incaperii.


Sticla are avantajul acelei iluzii de fluid, de spatialitate, de eleganta, datorita luciului si transparentei. Mesele din sticla sunt potrivite pentru o sufragerie mica si pentru a crea un stil modern sau  minimalist. O masa de sufragerie inedita poate scoate din anonimat o sufragerie banala si plictisitoare, cu un design obisnuit.  Mesele colorate sunt alegerea potrivita pentru un living vesel si de valoare. 

Pentru un stil clasic alege o masa din lemn in culori deschite sau nuante naturale.

In ceea ce priveste forma meselor, o masa rotunda este prietenoasa si intima, tinind cont de apropierea dintre invitati. La o astfel de masa toata lumea are un contact vizual direct, ceea ce incurajeaza socializarea.

Daca nu iti plac formele rotunde si ovale, poti alege o masa dreptunghiulara, la fel de practica ca si una rotunda.
Scaunele pentru mesele de sufragerie trebuie sa fie rezistente si confortabile. Tapiteria din material textil, din piele ecologica sau din plastic sunt cateva dintre cele mai potrivite variante.

Seturile de mese cu scaune nu trebuie sa lipseasca din nici o locuinta! Sunt utile si vor inbunatatii aspectul camerei in care serviti masa

Read 4989 times