Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Principii Feng Shui pentru dormitor

Rate this item
(1 Vote)

Principiile Feng Shui sunt vechi, însă mulți europeni încă nu sunt atît de familiarizați cu reglulile acestui stil. Ințelepții chinezi care au pus bazele Feng-shui-ului, au spus mereu că tot ceea ce ne înconjoară, chiar și obiectele statice sunt încărcate de energie, fie pozitivă, fie negativă.

Designerii noștrii au adunat cîteva reguli feng shui care ar fi bine să le aplicați în dormitorul dvs, pentru a păstra armonia cuplului, și pentru a avea o atmosferă relaxantă în acea încapere.

-    Piesa centrală a dormitorului, adică patul trebuie poziționat strategic, astfel încît să puteți vedea ușa dormitorului, dar totusi să nu fii îndreptat cu picioarele spre ușă, deoarece nu este o poziție bună. De-asemena patul nu trebuie așezat lîngă vreun unghi ascuțit al camerei, deoarece nu aduce armonie.

-    Iluminarea se face cel mai bine cu lumînări sau veioze și lămpi, pentru o atmosferă caldă și romantică.

-    În dormitor nu se recomandă folosirea unei oglinzi, însă dacă totuși ai una, aceasta nu trebuie să reflecte nici ușa, nici fereastra, deoarece oglinda astfel poziționată, va îndepărta fluxul bun al energiei pozitive afară.

-    Apa în dormitor nu trebuie găsită. În restul locuinței apa este recomandată, fiind o sursă care aduce bani și noroc în casă, dar nu trebuie poziționată în dormitor, deoarece atrage vulnerabilitatea asupra acelora care dorm.

-    Culorile care ar trebui sa predomine in dormitor sunt cele pastelate, precum: bej cald, albastru, verde foarte deschis, liliachiu, roz.

-    Aparatele electronice, precum televizorul au cîmpuri magnetice care creează stări de agitație. Cel mai bine este să le eliminăm din camera în care dormim.

-    De-asemenea designerii recomandă în dormit amplasarea unor plante verzi, dar nu mai înalte de 1 metu, pentru a împrospăta aerul și pentru a armoniza energia din colțurile goale ale spațiului.

-    Un truc foarte frecvent al Feng Shui este plasarea unor imagini, piese de artă sau diferite obiecte, reprezentînd ceea ce îți dorești în viața ta; precum liniște, iubire sau succes. Un obiect ales cu grijă poate avea efecte semnificative asupra realizărilor personale.

Alegeți ceea ce puteți aplica cu uşurinţă şi cu plăcere şi veți obţine rezultatele dorite.


Read 2155 times