Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Erori în proiectele de decorare și amenajare a locuinței

Rate this item
(0 votes)

Să amenajați o cameră este simplu, în cazul în care urmezi sfaturile și regulile specialiștilor. Dar dacă te abați de la direcția stabilită poți să faci greșeli care te vor costa mult și vor acționa asupra confortului și întregului stil din locuință.

De obicei cele mai des erori făcute în decorarea locuinței sunt:
-    Inexistența unui proiect. Este bina ca înainte de a începe decorarea locuinței să apelezi la un designer de interior care să execute un proiect după care să te conduci. A nu avea un plan înainte de începerea lucrărilor de amenajare reprezintă o cale sigură către cheltuieli mai mari.

-    Inexistența unei zone confortabile pentru conversație în camera de zi. Este foarte important ca camera de zi să includă un spațiu destinat discuțiilor, pălăvrăgelilor alături de musafiri. Și este esențial ca acest spațiu să fie unul intim, amenajat cu piese de mobilier poziționate aproape unele de altele, astfel încât discuția să fie una plăcută.

-    Lipirea întregului mobilier de perete. Pentru majoritatea camerelor, mobila arată ideal dacă este concentrată în centru și nu aliniată pe toți pereții.

-    Inexistența unui echilibru. Scopul în orice amenajare este să creezi un echilibru vizual. Dacă ai un element înalt într-o parte a încăperii, este nevoie de o balansare prin plasarea unui obiect asemănător în colțul opus.

-    Plasarea incorectă a tablourilor. Secretul pentru o imagine ireproșabilă constă în atârnarea pieselor de artă la un nivel accesibil privirii.

-    Inexistența unei înfățișări legate, coerente. Nu umple camera cu mobilier de diferite înălțimi sau cu materiale de diferite culori și compoziții. Ochiul va obosi.

-    Împrăștierea obiectelor de decor. O cameră poate fi sufocată de prea multe accesorii împrăștiate peste tot. O soluție bună ar fi gruparea accesoriilor a cel puțin cîte trei, alcătuirea unor colecții cărora să le dedici un loc special.

Încearcă să te ferești de aceste erori majore, și vei obține un interior confortabil și funcțional.

Read 2454 times