Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Locuiești la țară? Află cum să-ți amenajezi locuința cu stil?

Rate this item
(1 Vote)

Chiar și o casă veche de la țară poate fi elegantă și stilată cu ajutorul a unor mici trucuri. În general casele de la țară au foarte multe avantaje pentru a arăta super, deoarece acestea includ lemn, piatră, mobilă și piese de decor vechi cu ajutorul cărora puteți transforma locuința în una confortabilă și primitoare.

De obicei tavanul și pardoseaua în casele vechi sunt din lemn masiv, în culori naturale, sfatul nostru e să le lăsați așa cum sunt, doar să le lăcuiți sau restabiliți în cazul în care sunt deteriorate. Pereții de obicei sunt albi, îi puteți lăsa așa sau îi puteți vopsi în culori precum: verde, albastru, galben, turcoaz sau maro etc.

În ceea ce privește ferestrele, la țară rar se întîlnesc locuințe cu ferestre din PVC, de obicei ferestrele au ramă din lemn, care pot fi vopsite în orice culoare dorită. Ferestrele pot fi decorate cu draperii lungi, în nuanțe puternice.

Un element nelipsit din casele de la sat sunt sobele, care pot reprezenta atît un element decorativ cît și funcțional în timpul sezonului rece. Sobele se încadrează de minune în stilul tradițional de amenajare, cel rustic sau cel clasic.

Mobilierul cel mai potrivit pentru acest caz este cel din lemn natural în culori naturale de fag, stejar, nuc, wenge, mar, cires etc. care să se potrivească și să se combine perfect cu podeaua sau tavanul. Dacă deja aveți mobilier acesta poate fi restabilit și reamenajat. Iluminatul într-o astfel de locuință este foarte important, fiind necesare lustre și lampadare impunătoare și mari.

Ca elemente de decor puteți opta pentru oglinzi mari, tablouri și picturi, covoare mici, vaze etc.
Putem să vă bucurăm că echipa noastră este dispusă să vină în orice colț al Moldovei pentru a vă crea locuința mult visată.

Read 3156 times