Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Tipuri de imprimeuri interioare

Rate this item
(1 Vote)

Imprimeurile sunt un trend pentru ultima perioadă. Însă la alegerea unuia sau altui imprimeu trebuie să fiți foarte atenți deoarece nu orice imprimeu se potrivește în decorațiunile interioare.

Indiferent despre ce merge vorba, fie pernuțe, huse, așternuturi, draperii, mobilă, imprimeurile trebuiesc alese cu mare gust și rafinament. La utilizarea imprimeurilor aveți grijă la combinarea culorilor. Nu vă temeţi de abstractizarea imprimeurilor, utilizarea imprimeurilor nu exclude utilizarea accesoriilor puternic colorate, însă totul trebuie să aibă un echilibru.

Imprimeurile pot fi folosite oriunde, depinde doar de spațiul disponibil și propriile gusturi. Dacă optaţi pentru mobilier imprimat, atunci va trebui pereții să fie într-o singură culoare şi să nu fie exces de accesorii sau obiecte decorative.
Imprimeurile pot fi găsite spre exemplu pe perete sub formă de tapet, autocolant sau desene murale, în interiorul tablourilor sau în decorațiuni precum ceasuri, oglinzi etc.

Se întîlnesc următoarele tipuri de imprimeuri:
-    Vegetale
-    Pattern-urile
-    Animal print-ul – picioare, blană sau piele animalică

Cel mai sunt folosite imprimeurile vegetale, florale. În prezent au reînviat pattern-urile. Ele oferă o oarecare ordine obiectelor de interior. În plus este tipul de imprimeuri ce pot fi combinate cu alte tipuri dacă au o ideie comună.

Sfat. Designerii nu recomandă folosirea în amenajările interioare a imprimeurilor de ghepard, deoarece deja sa produs o saturație. Oriunde nu te-ai întoarce se găsește măcar o dungă ce emite blana ghepardului.

Read 1927 times