Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Cum amenajăm bucătăria de vară?

Rate this item
(1 Vote)

Bucătăria de vară poate fi locul ideal în care vă puteți petrece clipe frumoase alături de membrii familiei sau prietenii apropiați, și să preparați delicatese chiar în curtea casei.

 

În continuare vă oferim cîteva reguli de amenajare a unei astfel de bucătării:

1.    Ca o primă regulă pe care trebuie să o aveți în vedere cînd incepeți realizarea unui astfel de plan va fii stilul arhitectural ce va impune tipurile de finisaje. Lemnul, cărămida sau piatra naturală. Acestea sunt cele mai comune materiale folosite pentru decorarea unei bucătării de vară tradițională, în timp ce placajele ceramice, tencuielile, cromul sau aluminul se adaptează mai bine unui spațiu avangardist.

2.    Urmatorul aspect foarte important este verificarea rezistenței materialelor folosite la precipitații sau la acțiunea razelor UV. Dacă stilul ales de dvs este cel modern cu siguranță va trebui să îngrijiți foarte bine elementele metalice pentru a nu rugini. Lemnul este un alt material ce necesită o atenție sporită.

3.    Echipamentele și mobilierul vin să completeze stilul decorativ în funcție de dorința utilizatorului. Cu toate acestea, gratarul, rotisorul, cuptorul se regăsesc în mai toate bucătăriile de vară.

În ceea ce privește culorile rămîne la preferința dvs, însă designerii recomandă să optați pentru culori naturale de verde, maro și alte nuanțe pămăntii.

Read 1732 times