Print this page

Aflați cîteva metode prin care să vă transformați baia într-un mic SPA

Rate this item
(1 Vote)

Fiecare din noi își dorește în baie un mic Spa, însă acest lucru deseori implică atît timp cît și cheltuieli mare. Cu cîteva sfaturi ale designerilor noștri de reamenajare, redecorare sau renovare, puteți obține un efect de spa în baie.

1.    Creați-vă un refugiu de relaxare după o zi grea de muncă într-o baie modern și simplă. Nuanțele de gri și plăcile mari de gresie dau un aspect coeziv întregii încăperi. Un elegant coșulet împletit este ideal pentru depozitarea accesoriilor sau a prosoapelor.

2.    În cazul în care vă gîndiți la o reamenajare a băii, luați în considerare introducerea a cît mai multor elemente din lemn în amenajare. Cîteva accesorii în stil spa într-un cadru neutru contribuie perfect la îmbunătățirea stării dvs.

3.    În ceea ce privește jonglarea cu paleta de culori și materiale puteți crea un look luxuriant băii dvs. Decorată natural, cu cîteva plante delicate puteți realiza un spațiu perfect de relaxare.

4.    Baie aqua - este o baie de vis, caracterizată de un tapet sau faianță maritimă. Contrastul este accentuat de albul imaculat al căzii iar elementul cheie îl reprezintă scoicile ce o înconjoară. O astfel cameră de baie redă o atmosferă spa foarte relaxantă și primitoare.

5.    După cum mai sus menționăm, cel mai ușor efect de spa pe care îl putem obține este prin folosirea candelelor cu lumînări, diferite arome orientale și cîteva obiecte decorative. Aceasta este cea mai accesibilă metoda prin care putem schimba puțin aspectul camerei de baie, aducînd-o inspre zona spa.

Pentru o baie de vis apelați la designerii noștri, ei vă vor crea o baie relaxantă cu o atmosferă spa.

Read 2169 times

Related items