Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Idei potrivite pentru amenajarea holului de la intrare

Rate this item
(1 Vote)

Amenajarea holului este strâns legată de dimensiunile pe care le are, de posibilitatea de a primi lumină naturală şi de geometria lui (pătrată, dreptunghiulară, atipică).

Regula de aur a tuturor designerilor este că: holurile mari şi luminoase permit zugrăvirea lor în culori închise. Însă această soluţie nu se recomandă atunci cînd merge vorba de holurile apartamentelor de bloc, care nu beneficiază de ferestre. În cazul holurilor mici se poate apela cu încredere la alb şi la tonuri deschise și pastelate.

Stilul de amenajare abordat influenţează imaginea finală a holului. Mobilierul simplu, modern, din materiale lucioase sau din sticlă, creează senzaţia de spaţiu aerisit, minimalist și modern.
Iar la polul opus, holurile generoase permit utilarea lor cu mobilier din lemn masiv. Nuanţa mobilierului este la fel de importantă.

Astfel, tonurile închise (calvados, mahon, nuc, wenge, mocca etc.) se pretează în holurile mari, în timp ce nuanţele deschise (arţar, cireş, mesteacăn, măr, vanilie) sunt preferabile în cele mici.
Un decor reuşit îmbină perfect latura estetică cu cea funcţională. Trebuie doar să vă folosiţi imaginaţia în aşa fel încât funcţionalitatea lucrurilor să satisfacă şi cerinţele estetice.
Gusturile și preferințele diferă de la o persoană la alta. Din această cauză acolo unde culorile nu pot fi vedetele amenajării, rolul principal îl joacă finisajele, materialele şi texturile.

Alegeți cu gust fiecare element și lăsați holul să vorbească de la sine celor ce vă pășesc pragul locuinței.

Read 2410 times