Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Misterul stilului african în amenajările interioare

Rate this item
(1 Vote)

Stilul african în amenajările interioare se potrivește de minune persoanelor misterioase dar și energetice, impulsive. Acest stil poate fi ușor combinat cu stilurile moderne de amenajare.

Cea mai potrivită culoare pentru stilul african este maro, cu nuanțe mai deschise și mai închise. Amestecă nuanțe atît calde cît și reci a maroului. Poți combina maroul cu culori precum verde, roșu, albastru închis, galben sau portocaliu. Dar ai grijă cu cantitatea să nu exagerezi maroul trebuie să domine.

Ce ține de mobilier acesta trebuie să fie cît mai natural și cu linii cît mai simple. Ca piese de decor se potrivesc vase de lemn sau lut, piei de animale exotice, tablouri, măști sculptate sau diversele figurine prezente la ritualurile africane. Țesăturile întîlnite în interioarele africane sunt din bumbac sau mătase cu imprimeuri animalice. Nu uitați nici de plantele exotice acestea nu trebuie să lipsească.

Sfat: Dacă vrei să-ți mobilezi casa în stilul african, ține cont de cerințele specifice acestui trend: alegeri cromatice care gravitează în jurul culorii maro, mobilier din elemente naturale și decorații care să aducă aminte de continentul negru.

Read 1641 times