Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Principii de redecorare a locuinței

Rate this item
(2 votes)

Cu trecerea timpului puteți simți nevoia de redecorare, fie din cauză schimbărilor tendințelor, fie că din cauza nevoii de ceva nou sau fie din cauza apariției unor noi membri în familie.

 

Redecorarea locuinței în primul rînd înseamnă schimbare. Veți fi nevoiți să renunțați chiar la cîteva piese de mobilier și obiecte de decor.

Începeți cu schimbarea poziției mobilei, schimbarea culorii pereților sau chiar puteți în genere să schimbați destinația încăperii Spre exemplu în living creați dormitorul sau invers. Faceți aceste schimbări dar nu uitați mai întîi să măsurați și să verificați că piesele de mobilier se vor încadra perfect în spațiul disponibil.

Ar fi bine să aveți un document în format electronică unde să potriviți fiecare obiect de decor, mobilă și culori pentru a vedea preventiv cum va arăta pe viitor încăperea. Absolut totul trebuie să se combine perfect.

Aveți grijă uneori dorințele pot depăși bugetul. Preventiv faceți cîteva calcule de cheltuieli posibile, dar lăsați și rezervă.

La fel atunci cînd doriți o redecorare nu uitați și de tendințe. Discutați cu designerii sau găsiți consultanța necesară pe site-urile specializate. Nimic nu este mai uşor decît implicarea noilor tendinţe în decorările interioare.

DesignInterior.md vă prezintă tendințele pentru anul 2014. Citiți următorul articol http://designinterior.md/ro/design-interior/design-referinte/design-noutati/241-prognozele-designerilor-pentru-tendintele-anului-2014

Read 1827 times