Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Tendința pentru culorile vii în interior

Rate this item
(1 Vote)

În acest articol ne-am hotărît să discutăm despre un trend foarte interesant, prezent în industria de producție a mobilierului și accesoriilor. În prezent oamenii sunt atrași din ce în ce mai mult de culorile vii, puternice, ca o metodă de a aduce pozitivism și energie în locuințe și nu numai.

 

Este un trend pe care îl putem vedea și în birouri, restaurante, cafenele etc.

În continuare îți prezentăm cîteva aspecte ale acestui trend care sunt cel mai interesante:

-    Camera veselă cu un covor colorat. Covoarele sunt una din cele mai întîlnite metode și mai accesibilă la preț, pentru a înveseli o camera. Covoarele se potrivesc atît pentru dormitor și camera copiilor cît și pentru living sau hol.

-    Accesorii colorate și luminoase. Iți poți înveseli casa încă de cînd intri, alegînd cîteva accesorii în culori îndrăznețe. Alege cuiere, boluri, sau alte obiecte de décor viu colorate și vei vedea cum aspectul locuinței se va schimba radical.

-    Transformă-ți biroul plictisitor în unul plin de energie. În cazul în care te bucuri de un birou acasă renunță la scaunul tău plictisitor, negru, și alege unul viu colorat pentru a spori creativitatea precum verde, portocaliu, mov, galben.

-    Ai un animăluț de companie, decorează-i colțul – aceste trebuie să fie unul vessel, în culori ce îi marchează personalitatea.

-    Stickerele de pereți mereu la modă. Acestea pot aduce o pată de culoare interiorului. Alege în funcție de inspirație și de sentimentul pe care vrei să îl transmită locuința ta. Poți alege stickere cu motive florale sau orice alte modele.

Acestea sunt cîteva idei cum poți să introduce o pată de culoare în locuința ta, dar cu ajutorul imaginației poți crea mult mai multe decorațiuni. Alungă monotonia din casa ta și bucurăte de viață din plin.

Read 4027 times