Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Află cele mai bune trucuri de la cei mai renumiți designeri de interior din lume

Rate this item
(3 votes)

Design-ul de interior este o artă apărută încă de demult, iar astăzi tot mai mulți dintre noi apelează la acest tip de seviciu pentru a ne crea un intreior al locuinței personalizat, cît mai funcțional și cît mai estetic.

Un designer talentat reusește să se diferențieze printr-un stil unic și original. Din această cauză ne-am hotărît să vă prezentăm cele mai originale trucuri și sfaturi a celor mai renumiți designri din lume.

1.    „Arhitectura și dimensiunea unei clădiri sunt coloana vertebrală a unui interior reușit‟. „Introdu mici pete de culoare. Pentru un efect dramatic combină nuanțe neutre cu o nuanță pastelată: roșu, verde, mov, albastru‟. – Charles Allem, SUA.

2.    „Inspiră-te, dar nu lăsa tendințele în design să îți înece propria personalitate, rezultatul va fi unul prea rece și auster‟ - Marc Appleton, SUA.

3.    „Inconjoară-te de materiale naturale, de vopseluri nontoxice, inventează moduri originale și aspectuoase de a reduce consumul de lumină și de apă‟. Javier Barba, Spania.

4.    „Combină eleganța și calitatea cu partea practică a designului. Amplasează piesele de mobilier după ce ai încercat mai multe variante și ia în considerarea utilitatea lor‟. – John Barman, SUA.

5.    „Designul de interior nu este o știință exactă, nu trebuie să alegi elemente decorative din aceeași epocă, poți să combini mici statuete africane cu detalii art deco‟. – Geoffrey Bradfield, SUA.

6.    „Designul unei locuințe trebuie să se potrivească modului de trai. Dacă îți place să te uiți la filme, spațiul din fața televizorului trebuie să fie cît mai comod. Dacă îți place să gătești, compartimentează bucătăria să te ajute în acest sens‟. – Nicholas si Christian Candy, Marea Britanie.

7.    Lumina este totul, modul în care intra pe fereastră, locul unde cade, folosește-te de ea. Investește în mici detalii de iluminat noaptea, fie ele cît de mărunte. Vor crea un spațiu aparte și o atmosferă relaxată. – Norman Foster, Marea Britanie.

8.    Cinci lucruri sunt importante în designul interior: un echilibru estetic și vizual, o personalitate puternică, o sensibilitatea continuă ce leagă camerele între ele, puțină surpriză și elemente de mobilier de calitate. – Mariette Himez Gomez, SUA.

Vrei o locuință de vis apelează la aceste trucuri sau la un designer de interior de calitate.

Read 3016 times