Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design extrem pentru locuința ta

Rate this item
(1 Vote)

Un spațiu amenajat extrem niciodată nu va fi trecut cu privirea. Acest tip de amenajare se referă la decorările exagerate care combinate bine pot crea o imagine interesantă, nonconformistă și unică. Dar uneori a exagera în a vă decora casa poate fi foarte intimidant. Nu ezitați să încercați și să experimentați.

În orice încăpere din locuință puteți încadra puțină îndrăzneală, un element mai deosebit, un punct de atracție. Încercați să apelați la obiecte de decor extreme, la huse detașabile în culori și modele extreme, pentru ca în caz de nu vă place să le puteți modifica foarte ușor, astfel nu veți avea nici un risc.

În ceea ce privește pereții, tavanul și pardoseala ar fi bine să vă limitați, deoarece este greu și necesită mai mult lucru schimbarea culorii sau zugrăvelii acestora.

Pentru a aduce o atmosferă extremă cu aer african puteți apela la huse pentru mobilier, așternuturi cu imprimeuri animalice, echibane sau tablouri agățate pe pereți, un covor din blană naturală etc. Pentru o atmosferă mai veselă puteți apela la culori mai vesele, puteți aduce curcubeul în casă cu ajutorul draperiilor, mobilierului, obiectelor decorative, așternuturilor și pernuțelor decorative. Puteți să încercați să aduceți în decorul unui spațiu obiecte de decor nonconformiste, sau piese de mobilier nonconformiste și extreme, în forme neobișnuite cu design personalizat, astfel veți obține o locuință unicat iar cei care vă vor călca pragul vor fi uimiți de frumusețea interiorului din casa dvs.

Pentru o amenajare extremă puteți să ne contactați, specialiștii noștri vor veni cu idei bune,interesante și ușor de implementat.

Read 1970 times