Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Culorile anului 2015 în design-ul de interior

Rate this item
(1 Vote)

Deși poate părea prea devreme să ne gîndim la anul 2015, totuși ar fi bine de pe acum să încercați să reamenajați locuința. Mai sunt doar cîteva luni pînă la intrarea în 2015 din această cauza noi am hotărît să venim cu cîteva idei și trenduri pentru anul 2015 în amenajările interioare.

În continuare vă prezentăm 4 culori care vor fi vedetele anului 2015:
1.    Albastru grecesc – reprezintă o culoare folosită pe larg atît în amenajările interioare cît și în vestimentație. Această culoare se potrivește extrem de bine cu alb, roz pal sau gri, oferind un look proaspăt, curat și elegant.


2.    Gri neutru – griul este o culoare plăcută care poate decora eficient o cameră, și asta mai ales că se potrivește de minune cu nuanțele naturale de lemn. Pentru un interior modern, elegant, alegeți nuanțele de gri și nu veți da greș.Pentru o atmosferă mai veselă puteți opta pentru niște accente de culori vii.


3.    Verde Oliv – o culoare regală care are o frumusețe aparte. Nuanța este caldă, plăcuta și perfectă pentru a fi asortata cu nuanțele lemnului natural sau cu nuanțe deschise. Verdele oliv este o variantă ideală pentru amenajarea bucătăriei.

4.    Culorile Pastelate – acestea au fost mereu în trend. Pentru 2015 designerii recomandă alegerea unor piese de mobilier cu design cît mai modern, pentru a îndulci din aerul retro pe care aceste nuanțe îl pot aduce într-o locuință.

Acestea sunt doar cîteva din trendurile pentru anul 2015 pentru o amenajare de nota 10 nu ezitați să apelați la designerii noștri de interior.

Read 4536 times