Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

6 ponturi cum să îmbraci bradul de Crăciun într-o cameră mică

Rate this item
(2 votes)

Magazinele  și Mall-urile deja și-au împodobit bradul de sărbătoare, ne-am hotărît să nu rămînem nici noi în urmă. De obicei mulți dintre noi, avînd un apartament mic se confruntăm cu problema împodobirii bradului. Așa că îți vom da cîteva sugestii din timp.

1.    Dacă un brad obișnuit îți ocupă mult prea mult spațiu, optează pentru reducerea lui la minim. Poți amenaja pe un perete, din decorațiuni pentru Crăciun, o siluetă în formă de brad.

2.    Nu ignora crengile verzi. Dacă nu e loc de un brad mereu verde, atunci apelează la plantele verzi din ghiveciuri pe care poți să le împodobești în spirit de sărbătoare.

3.    Dar dacă, totuși, partea importantă a Crăciunului e mirosul acela de brad proaspăt? Avem și pentru asta o soluție: alcătuiește un pom din crengi de brad prinse mănunchi. Avantajele sunt o mulțime: este eco, are dimensiuni mici, miroase frumos, va fi cel mai stufos brad, iar cantitatea mică de decorațiuni va permite sa fii în fiecare an în pas cu noile tendințe.

4.    Dacă preferi luminițele, atunci pe un perete din sufragerie poți simula o siluetă plină de brad din luminițe colorate de sărbători. În acest mod vei economisi spațiu, bani pentru decorațiuni în plus vei păstra atmosfera de vacanță și pe timpul nopții.

5.    Tavanul ar fi și el o soluție, poți agăța pe tavan diferite luminițe sau ornamente de sărbătoare.

6.    Și o ultimă sugestie la sfîrșit evită brazii artificiali, au cregi rare în plus ocupă un spațiu mare din cameră și necesită spațiu mare de depozitare.

Aceste dar și alte idei la fel de inspirate sunt potrivite pentru pomul de Crăciun.

Echipa noastră vă dorește sărbători fericite.

 

 

 

Read 1800 times