Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Coșurile decorative – o soluție eficientă pentru orice cameră

Rate this item
(1 Vote)

Coșurile decorative nu au doar funcție decorativă, dar și funcție de depozitarea a lucrurilor mărunte care stau împrăștiate prin toată casa. Mari, mici, cu capac sau fără, colorate sau nu, din plastic, material textil, bambus sau altele, coșurile decorative pot fi încadrate în orice încăpere din locuință.

Spre exemplu în bucătărie cu ajutorul coșurilor decorative puteți organiza atît tacîmuri, cît și borcane cu gemuri sau ingrediente.

Din baie coșurile nu trebuie să lipsească, acestea pot fi agățate de perete, sau pot fi încadrate chiar în piesele de mobilier, acestea pot depozita articole de întreținere personală, prosoape, creme și geluri de duș.

În camera copiilor de-asemenea sunt necesare aceste coșuri pentru depozitarea jucăriilor, rechizitelor și a hăinuțelor. Coșurile decorative pot fi depozitate sub pat, în dulap, lîngă birou sau chiar în camera unde puteți să-i învățați pe copii să aibă grijă de lucrurile personale și să le așeze în funcție de destinație sau culori etc.

De-asemenea în balcon pot fi folosite, coșurile decorative aici pot fi folosite pentru a masca ghiveciurile florilor, astfel balconul va deveni mult mai primitor și poate fi o mică oază de relaxare sau chiar poate deveni un loc de servit cafeaua dimineața.


Indiferent de stilul de amenajare coșurile se pot încadra în orice stil fie modern sau clasic, pot încadrate cu succes chiar și amenajările unui living, hol sau birou.

Coșurile decorative pot fi găsite într-o varietate mare de forme, culori și materiale sau chiar pot fi confecționate manual cu puțină imaginație.

Coșurile decorative sunt foarte practice și de efect așa că nu ezitați să le încadrați și în locuința dvs.

Read 4089 times