Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Optimismul de vară pentru casa ta în orice sezon

Rate this item
(1 Vote)

Indiferent de sezon puteţi da optimism locuinţei. Plantele verzi, culorile vesele, care aduc aminte de vară, texturile călduroase sunt doar cîteva dintre nuanţele pe care le puteţi încadra în interiorul casei pentru a crea senzaţia de vară. Iată cîteva idei de încadrare a motivelor în design-ul casei dvs:

-    Galbenul şi portocaliul sunt culori calde, culorile soarelui, dacă nu aveţi posibilitatea de a redecora pereţii în aceste culori, atunci schimbaţi măcar cîteva accesorii sau tapiţeriile, husele mobilierului.

-    Aduceţi natura în casă. Dacă nu aveţi flori de cameră atunci grăbiţi-vă să achiziţionaţi măcar una. O plantă verde în bucătărie sau living poate aduce spaţiului prospeţime şi veselie.

-    În sezonul rece al anului nu uitaţi de cuvintele moale şi pufos. Optaţi pentru aşternuturi moi, colorate, uşoare şi plăcute la atingere.

-    Cel mai important este iluminatul. Se ştie că lumina ridică menţin hormonii de fericire. O soluţie bună ar fi adăugarea unor noi surse de lumină precum lămpi, lampadare etc.

-    Nu uitaţi nici de accesorii. Pernuţele colorate, florale sau cu imprimeuri geometrice sunt ideale. De-asemenea puteţi opta pentru vaze cu flori vii, poze de familie agăţate pe perete cu călătorii şi vacanţa de vară.

Acestea ar fi cam cele mai simple metode de a menţine buna dispoziţie în casă şi sufletele dvs. întregul an.

 

 

 

Read 2771 times