Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Accesorii de interior ce nu se demodează niciodată

Rate this item
(1 Vote)

Am tot discutat despre tendințe și schimbări din lumea design-ului și amenajărilor interioare, astfel astăzi dorim să ne bazăm pe acele elemente de interior ce nu se demodează niciodată și care sunt atît de necesare în locuințele noastre.

1.    Lămpi cu trepied. Abajurul unei lămpi îşi poate schimba aspectul odată cu timpul, însă sistemul de prindere şi de susţinere al fiecărei veioze rămâne aproximativ acelaşi. Astfel sistemul de prindere trepied nu se va demoda niciodată. Acesta are un aspect alegant, însă trebuie să ții cont de acesta atunci cînd cumperi diverse obiecte pentru amenajarea locuinței.

2.    Fotolii puf cu influenţe culturale. Din moment ce unele culturi îşi păstrează un anumit specific, deja înseamnă că acele elemente ce definesc specificul au devenit atemporale. Tot ce este atemporal va fi întotdeauna "la modă", ceea ce face ca şi taburetele de inspiraţie indiană sau marocană să nu se demodeze niciodată.

3.    Canapele din catifea sau din piele. Acestea se potrivesc în locuințe amenajate în stil modern, contemporan, minimalist, clasic sau eclectic. Astfel acestea nu se pot demoda niciodată pentru că pot fi folosite chear dacă vă reînoiți locuința.

4.    Oglinzi mari decorative. Acestea la fel nu se vor demoda niciodată, deoarece crează impresia unui spaţiu mai vast. La fel se potrivesc pentru orice stil de amenajare.

Acestea dar și alte accesorii pot fi folosite în interior pe o perioadă lungă de timp, chiar și accesoriile mai vechi pot decora locuința într-un mod unic și elegant.

Read 3359 times