Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Cele mai potrivite culori de interior pentru vară

Rate this item
(1 Vote)

Încă 2 săptămîni și ne vom bucura de sezonul canicular, din această cauză este necesar să îți decorezi casa cu obiecte de decor, culori, care respectiv să aducă vara în casa ta. Designerii noștri vă pun la dispoziție cele mai potrivite 3 culori de vară:

-    Glaben solar. Este o culoare în trend pentru această vară, aduce interiorului lumină, optimism, veselie, relaxare și o atmosferă de vacanță. Poți decora apelînd la obiecte de interior decorative precum pături, pernuțe, obiecte de artă etc. Galben solar poate fi perfect combinat cu nuanțe de albastru, negru sau gri și alb.

-    Albastru. Nuanțele de albastru ce amintesc de cerul senin și liniștea mării  oferă o atmosferă relaxantă și calmantă. Poate fi o culoare potrivită pentru mobila din camera de zi, pereții din dormitor sau pentru textile, draperii sau așternuturi.

-    Verde. Se referă la nuanțe de verde deschis ce vor aduce prospețime și liniștea verii în locuința ta. Verdele îți va aduce un plus de răcoare atît de necesar în timpul canicular, un design rafinat și elegant. Verdele perfect se poate combina cu negru sau alb. Orice combinație de astfel gen va aduce prospețime, naturalețe și voioșie.

Prin urmare, folosindu-te de aceste sfaturi decorează-ți locuința în tonuri de vară și bucurăte de vacanță din plin chiar și acasă!

Read 3659 times