Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Cum să mascăm caloriferele astfel încît să obținem un decor inedit?

Rate this item
(2 votes)

Locuințele în special apartamentele sunt încălzite cu ajutorul caloriferelor, care deseori dau un aspect încăperii nu chiar frumos. În continuare am hotărît să venim cu cîteva idei interesante și utile care vă va ușura să încadrați caloriferele în spațiul dorit.

Important să știți că caloriferele trebuiesc tratate ca orice alt element important al camerei astfel încît să nu iasă în evidență, ci să susțină designul fiecărei încăperi. 

Prima și cea mai ușoară soluție prin care putem schimba aspectul caloriferelor este prin vopsirea acestora. Caloriferele se pot vopsi sau picta elegant, cu vopsea lavabilă sau cu vopsea emailată pentru metal indiferent dacă merge vorba de calorifere vechi (din oțel) sau de calorifere noi. Caloriferele pot fi vopsite într-o culoare cu peretele astfel practic devin neobservate la o primă vedere, sau pot fi vopsite într-o altă nuanță, contrastantă pentru a crea un efect vizual accentuat.

A doua soluție este mascarea caloriferelor, acestea putînd fi tratate ca niște piese de mobilier. 
Astfel, ve-ți putea crea un birou, o mini-bibliotecă, o bancheta pentru lectura sau pur și simplu un element de decor cu un design aparte. Mascarea caloriferelor poate fi făcută din lemn, MDF, gips carton, sticlă, inox sau fier forjat.

 

O a treia soluție este înlocuirea caloriferelor cu soluții de design noi apărute pe piață, doar că costul acestora este mult mai ridicat.



Pentru alte soluții de decorare echipa DIM vă așteaptă.

Read 5527 times