Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Cum să amenajezi un dormitor modern?

Rate this item
(3 votes)

Dormitorul este anume acel spațiu unde ne odihnim, ne relaxăm și ne încărcăm puterile pentru o nouă zi. De ce avem nevoie în dormitor pentru a fi ideal? În primul rînd de un pat mare și o saltea de calitate, în al doilea rînd de un dulap sau un dressing pentru a depozita și a ține în ordine hainele și alte obiecte personale.

Cum faci să ai un dormitor modern? În primul rănd renunță la piesele de mobilier vechi, schimbă draperiile și alege textile delicate, moi, plăcute la atingere, care să-ți dea senzația de căldură și confort. Draperiile și perdelele bine alese, în ton cu așternutul de pat și covoarele, vor desăvîrși stilul dormitorului. La crearea unui dormitor modern poți apela și la princiipiile feng shui. Potrivit tehnicii Feng Shui nuanțele de galben și tonalitățile insorite, nuanțele de verde sunt energizante, relaxante și recomandate pentru un dormitor modern.

Un dormitor modern presupune piese de mobilier cu linii joase și simple, alcătuite din materiale delicate, cromatic colorate. Mobilierul suspendat, patul de dimensiuni joase și ferestrele largi dau senzația de dormitor modern și aerisit.

Important un dormitor modern este și funcțional. Pentru a avea un dormitor de vis nu ezita să apelezi la echipa noastră.

Read 9730 times