Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Tipuri de materiale pentru pavarea curții

Rate this item
(2 votes)

Pavarea grădinii este foarte eficientă mai ales pe timp de ploaie, în plus pavajul poate oferi grădinii tale stil, eleganță și un design de invidiat pentru vecinii tăi.

În general dimensiunile pavajului sau materialelor pentru pavaj este după cerințele și preferințele dvs. Stilurile materialului pentru pavaj poate fi: simetrică, zig-zag, pavare în spirală etc.

Pavajele sunt necesare în orice grădină sau curte și ele pot fi :
-    Pavaj din cărămidă – este un material accesibil, durabil și nu se demodează niciodată. Are o gamă variată de culori, dar aveți grijă optați pentru cărămizi rezistente la trafic și îngheț.
-    Pavaj din granit – este un material nu tare scump și este rezistent. Are o varietate mare de modele și culori. Dacă nu îți permiți plăci din granit natural, ai putea să optezi pentru cele din granit compozit.
-    Pavaj din mramură – este un pavaj sofisticat pentru curtea ta. Disponibilă într-o mulțime de culori, marmura adaugă o nota de eleganța spațiului din fața casei, dar este un material destul de scump.
-    Pavaj din gresie – un material ce poate folosit atît în interiorul casei cît și în exteriorul ei. Se poate găsi în diferite culori și motive.
-    Pavaj din pietriș - Pietrișul se găsește într-o varietate de culori și mărimi, totul la un preț rezonabil. Este ușor de aplicat, însă se recomandă montarea pe o suprafață impermeabilă.

Oricare nu ar fi opțiunea dvs. pentru montarea pavajului corect apelați la specialiști.

Read 2173 times