Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Sfaturi - alegerea corectă a gresiei și faianței pentru bucătărie

Rate this item
(1 Vote)

Astăzi vă vom oferi sfaturi despre cum să alegeți gresia și faianța pentru bucătărie în funcție de design și stilul de amenajare astfel încît să puneți în evidență ceea ce are mai frumos o bucătărie, și anume piesele de mobilier și zona de dining în cazul în care este prezentă.

În primul rînd atunci cînd alegeți gresia și faianța pentru bucătărie trebuie să luați în calcul că bucătărie este un spațiu unde se gătește și este predispus la murdărie, din această cauză veți avea nevoie de gresie și faianță ușor de curățat. În al doilea rînd trebuie să puneți inspirația în funcție, deoarece aspectul bucătăriei de-asemenea joacă un rol important.

În cazul în care doriți să obțineți o bucătărie clasică, gresia și faianța este ușor de ales, deoarece gama de modele nu este prea largă. Stilul clasic include modele și culori simple de maro, alb, galben, mobilierul fiind cel ce ocupă locul principal într-o bucătărie clasică.

Pentru bucătăriile care merg pe combinația de doua culori și stilul modern, gresia și faianța se găsesc într-o gamă destul de largă. Puteți alege un contrast de alb-verde, o culoare fresh care se potriveste în bucătării, des întîlnim combinații de alb-negru sau alb-rosu, alb-albastru etc.

Faianța poate fi aleasă în conformitate cu culoarea gresiei sau a mobilierului.
Gresia și faianța au rol atît estetic cît și funcțional așa că alegeți cu mare atenție aceste două elemente a interiorului din bucătărie.

Read 7938 times