Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Design cu elemente relaxante

Rate this item
(1 Vote)

Cu ajutorul a cîtorva elemente şi obiecte simple poţi să-ţi creezi un interior liniştit şi calmant pentru întreaga familie.
Iată cîteva idei de elemente de design cu efect relaxant:

-    Lemn combinat cu plante – este o modalitate foarte uşoară de a obţine o atmosferă calmantă.  Optează pentru nuanţe de maro şi bej, ghiveciuri cu flori şi te vei bucura de un interior clasic, intim şi calmant.

-    Contraste cromatice:  albastru şi galben.  Folosite inteligent combinaţiile de albastu şi galben  pot crea un interior cald şi relaxant.  Albastru de obicei este o variantă bună mai ales pentru living room, acesta te duce cu gîndul la mare, vacanţă şi odihnă. Pentru a înveseli încăperea adaugă accente de galben.

-    Depozitarea estetică şi raţională. Pentru ca o cameră să fie ordonată lucrurile trebuiesc depozitate eficient. Foloseşte mobilier cu rol dublu, pentru a beneficia de mai multe spaţii de depozitare.

-    Aromaterapia. Pentru un interior calmant şi relaxant foloseşte aromaterapia.  Poţi cumpăra lumînări parfumate, beţişoare parfumate şi uleiuri esenţiale.

Amenajează-ți locuința cu grijă și gust și bucurăte de un confort maximal.

Read 2718 times