Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Cum amenajezi un bar profesional la tine acasă?

Rate this item
(1 Vote)

În prezent un tred pentru locuințe sunt barurile complet utilate. Pentru amenajarea unui bar trebuie să iei în calcul cîteva reguli de bază. În primul rînd gîndeștete unde vrei să plasezi viitorul bar. Dacă locuința ta are un spațiu open-space  poți amplasa barul în zona respectivă. Dacă nu atunci liber poți sparge peretele din bucătărie și sufragerie.

Apelează la un specialist / designer pentru a ști ce perete poate fi doborît fără a afecta blocul. Iar dacă ai o locuință cu un living mare, atunci poți instala barul într-un colț al acetuia.

O atenție specială o necesită nu doar masa barului ci și spațiul de de-asupra acesteia  și cel din spatele barmenului.  Spațiul de de-asupra mesei este foarte important, aici trebuie să se găsească la îndemînă nu doar  paharele, dar și ustensiile necesare la prepararea băuturilor. În funcție de paharele pe care le vei agăța, trebuie amenajate șanțuri,  pentru fiecare dimensiune și formă ale acestora. Nu departe de pahare lateral dreapta/stânga treuie să se afle depozitate băuturile utilizate în mod frecvent.

În spatele barmanului  trebuie amplasată o vitrină unde se vor depozita băuturile mai scumpe, de care se folosește mai rar pentru pregătirea altor băuturi. Trebuie să iei în calcul că o vitrină  necesită o întreținere specială și permanentă, ea trebuie să fie mereu foarte curată și impecabilă. Pentru depozitarea fructelor exotice, cuburilor de gheață și a altor îngrediente este necesar ca în apropierea barului să fie instalat un micfrigider. Berea și vinul pot fi depozitate la fel  în frigider sau în dulăpiare special amenajate sub masa barului.

Ai grijă și la culori și stil , barul trebuie să se încadreze perfect în restul amenajării din încăpere.

Pentru un bar de invidiat nu ezita să apelezi la serviciile unui designer de interior.

Read 4018 times