Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Sfaturi pentru a avea un dining room spectaculos

Rate this item
(1 Vote)

Dining-ul este o zonă unde îţi primeşti oaspeţii, din acest motiv dining-ul ar trebui să fie amenajat corespunzător. Iată care sunt principalii paşi pentru a obţine un dining room spectaculos cu un buget redus:

-    Mobilierul trebuie ales în concordanţă cu stilul de amenajare al încăperii. Dacă doreşti  un diving clasic, optează pentru un mobilier din lemn, simplu şi elegant. Dacă vrei un dining în stil baroc optează pentru mobilier cu picioruşe rotunjite. Pentru un stil contemporan ai nevoie de mobilier organic.  Poţi opta pentru o serie de scaune, însă acestea trebuie să aibă o formă deosebită.

-    Recipientele pe care serveşti masa trebuie să arate pe măsură, deoarece dining-ul serveşte ca principalul loc de luat masa. Alege o veselă de calitate. Dacă eşti adeptul stilului minimalist alege nişte farfurii pătrate albe sau negre. Însă dacă eşti adeptul stilului modern atunci optează pentru veselă realizată în culori vii şi vesele.

-    Un accesoriu foarte important pentru masa din dining room sunt suporturile pentru farfurii. Acestea nu numai că au un rol funcţional, dar şi estetic, oferă un aspect deosebit întregului aranjament. Suporturile pentru farfurii pot fi realizate din diferite materiale: masă plastică, material textil, bambus.

-    Pune accent pe contrast şi alge florile tale preferate acestea vor oferi un aspect festiv, elegant şi deosebit. Depozitează florile în borcane, boluri, vaze.

-    Nu uita şi de accesorii. Plasează şerveţe, foloseşte oliviera şi platoul pentru prăjituri care poate fi folosit şi pentru a aşeza pâinea, fructe etc.

Pentru un dining room de invidiat apelează la serviciile echipei DIM.

Read 1629 times