Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Modalităţi de a face o cameră mai confortabilă

Rate this item
(1 Vote)

Pentru ca o camera sa fie confortabilă trebuie să ţii cont de cîţiva factori importanţi. De confortul pe care ţi-l oferă atmosfera unei camere depinde dispoziţia ta, munca şi odihna. Iată cîteva modalităţi de aţi crea o încăpere confortabilă:

-    Alege un stil potrivit pentru design-ul interior. Alege un stil de amenajare corect şi potrivit pentru tine şi necesităţile tale. De-oarece prea multă mobilă sau prea puţină lumină mai devreme sau mai tîrziu îţi poate crea un oarecare disconfort. Piesele de mobilier sau obiectele care nu-ţi trebuiesc ar fi bine să le elimini din încăpere. În aşa mod vei face loc pentru lucrurile care se potrivesc cu stilul ales. Poţi opta pentru orice stil cum ar fi: modern, clasic, rustic, toscan, shabby chic etc.

-    Lumina şi întunericul. Iluminatul natural este foarte important într-o locuinţă. Fă tot posibilul ca lumina naturală să invadeze camera  şi elimină obstacolele din jurul ferestrei ce blochează lumina. Însă pentru confortabilitate este nevoie şi de intimitate. Optează pentru draperii  pentru a acoperi geamurile pe timp de noapte.

-    Alege piese de mobilier multifuncţionale. Piesele de mobilier pentru o cameră confortabilă ar trebui să aibă rol practic şi estetic. Piesele de mobilier trebuie alese în funcţie de zonele pe care le doreşti şi numărul de persoane. Alege un fotoliu încăpător şi moale unde să poţi să-ţi sprijini picioarele sau alege o canapea generoasă şi confortabilă, unde să poţi să-ţi aşezi oaspeţii. Nu uita că un spaţiu confortabil nu prevede o atmosferă înghesuită şi aglomerată.

-    Personalizează camera. O cameră confortabilă este camera care te reprezintă. Optează pentru pernuţe decorative care îţi plac, rafturi pe care să pui suvenirele aduse din vacanţă sau cumpără un covor moale şi confortabil.

 

-    Temperatura în cameră. O cameră este confortabilă dacă temperatura din ea este plăcută. Asigură o aerisire bună a camerei pentru a avea un aer proaspăt şi plăcut.

Pentru o cameră confortabilă nu ezitați să apelați la serviciile noastre. Executăm proiecte de design interior chiar și pentru cele mai mici încăperi.

Read 3417 times