Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Decorațiuni interioare pentru living-ul tău

Rate this item
(1 Vote)

Un living fără piese de décor poate părea rece și plictisotor. Astfel îți recomandăm cîteva idei de decorațiuni simple pentru ați personalize livingul, pentru ai oferi o atmosferă primitoare și caldă, astfel ca timpul petrecut în living alături de familie și prieteni să fie cît mai plăcut.

1.    Adaugă perne decorative. Pe lînga plusul de confort, vei aduce un plus de frumusețe living-ului tău. Poți alege ce model se potrivește cel mai bine cu stilul tău, pe piață poți găsi o mulțime de modele.

2.    Decorează pereții. Nu lăsa goi pereții, optează pentru tablouri, poze sau ceasuri. Alege modelul preferat și  adaugă o pată de culoare în living.

3.    Nu uita de perdele și draperii. Perdelele și draperiile aduc un plus de căldură spațiului, intimitate și contribuie la design-ul întregului living. Alege cu gust draperiile și perdelele astfel în cît să se combine cu restul interiorului.

4.    Adaugă mici detalii. Poți adăuga cîteva elemente de decor mai mici precum: lumănări parfumate, ceșcuțe elegante sau clepsidre delicate acestea la sigur vor transforma spațiul livingului.

Cu puțină răbdare și atenție, poți să îți personalizezi living-ul astfel încât să te reprezinte în totalitate, iar timpul petrecut în living să fie unul plăcut și relaxant.

Pentru alte detalii nu ezita să apelezi la serviciile  noastre.

Read 1929 times