Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Amenajarea locuinţei pentru cupluri

Rate this item
(1 Vote)

În momentul în care un cuplu decide să trăiască împreună, locuinţa numai este a lui, sau a ta ci este locuinţa voastră. Aceasta trebuie amenajată împreună, deoarece acest lucru poate reprezenta un pas extraordinar către cunoaşterea celuilalt. Astfel vei descoperi anumite lucruri pe care nu le-ai ştiut pînă acum, lucruri ce ţin de gusturile personale. Fiecare colţişor trebuieşte analizat şi discutat împreună.

Bucătăria.
Ce alegeţi o bucătărie închisă sau deschisă? Dacă unul dintre voi găteşte foarte mult atunci este posibil ca mirosul de bucate să cuprindă întreaga casa ceea ce poate oferi disconfort unuia dintre membrul cuplului. Atunci ar trebui  ca bucătăria să fie sau închisă sau să existe posibilitatea de flexibilitate. Dacă vă place să gătiţi împreună, atunci veţi avea nevoie de un spaţiu cît mai mare şi aerisit în care să vă simţiţi confortabili amîndoi.

Dormitor.
Există posibilitatea ca mobilierul vechi să nu corespundă cerinţelor amîndurora. Deci acesta va trebui adaptat atît cerinţelor tale cît şi a partenerului tău. Veţi avea nevoie de un dormitor mai mare, în cazul în care aveţi preferinţe diferite optaţi pentru un pat cu două saltele, astfel încît salteaua dintr-o parte să fie potrivită, de exemplu moale, şi cealaltă mai tare. Pentru dormitor alegeţi un iluminat cît mai romantic, care să ofere o atmosferă cît mai plăcută pentru un cuplu şi cît mai puţin rigid şi flustrant. De-asemenea sunt cupluri care preferă în dormitor oglinzi, cadă de baie, televizor etc.

Living-ul.
În general bărbaţii preferă tahnica, iar living-ul este cel mai potrivit pentru instalarea unor jocuri, a unui PlayStation etc., ceea ce uneori nu încîntă doamnele. Astfel trebuie să găsiţi o soluţie pentru ca acest spaţiu comun să fie amuzant şi plăcut pentru amîndoi. De-asemenea şi linia coloristică din locuinţă trebuie să fie oarecum coerentă.

Băile.
De-obicei, doamnele petrec foarte mult timp în cadă, le place atmosfera romantică, lumînările şi hidromasajul. În schimb bărbaţii preferă mai degrabă un duş şi un spaţiu pentru bărbierit. Este foarte util în cazul în care locuinţa  voastră dispune de două băi, ca fiecare dintre voi să îşi aleagă genul de amenajare şi apărătura de care are nevoi. Dacă însă există o singură baie, găsiţi o culoare care să vă facă plăcere amîndurora, să existe un lavoar dublu, o cadă dublă şi un duş în acelaş spaţiu.

Dacă nu știți cum să amenajați noua voastră locuință nu ezitați să apelați la designerii noștri.

Read 1760 times