Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Farmecul oglinzilor în design-ul de interior

Rate this item
(1 Vote)

Oglinzile indiferent de locul aplasării conferă spațialitate și lumină. Decorarea încăperilor cu oglinzi poate deveni o adevărată artă în cazul în care ții cont de faptul că oglinda  va reflecta un anumit peisaj sau zona din casă și de tipul încăperii în care urmează a fi instalată.

De exeplu pentru living, optează pentru oglinzi în formă de tablouri, folosind rame deosebite  cu un design atragător pe care să le amplasezi de-a lungul peretelui în fața intrării pentru a oferi un plus de spațialitate. De-asemenea dacă ai o operă de artă sau un tablou prețios poți amplasa o oglindă pe peretele opus, astfel vei evidenția acest tablou.

În baie oglinda este chiar un accesoriu necesar, pentru a crea o iluzie de spațialitate în cazul în care ai o baie cu spațiu mic decorează tavanul cu sticlă sau oglinzi sau poți opta pentru o oglindă de-asupra căzii. Dacă ai mai mult spațiu, prinde oglinda de un braț extensibil în așa mod încît să-ți vezi spatele cu ușurință.

Pentru un hol îngust și întunecos oglinda amplasată corect care reflectă lumina disponibilă ar crea o iluzie vizibilă de spațialitate. Poţi amplasa o oglindă mare lingă ușa de la intrare pentru a te admira atunci cînd vrei să ieși din casă.

În dormitor optați pentru oglinzi mari amplasate pe dulapuri, sau puteți opta pentru un dulap cu uși-glisante cu oglinzi, va reda un stil dinamic și elegant.

Oglinzile în general se pot încadra în orice încăpere și în orice stil de amenajare de la stilul tradițional, pînă la cel contemporan, modern. De-asemenea poți folosi piese de mobilier decorate cu oglinzi: lămpi, veioze, rame foto, măsuțe de cafea etc.

Notă: Stilul Feng Shui nu prevede amplasarea oglinzilor în dormitor, deoarece conform acestuia oglinzile pot aduce multă energie perturbătoare cu consecințe absolut nedorite.

Read 1843 times