Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Sfaturi pentru alegerea mobilei pentru locuința ta

Rate this item
(2 votes)

Cum să alegi sau să comanzi piese de mobilier potrivite locuinţei tale şi stilului de viaţă pe care îl ai? Iată careva sfaturi care te vor ajuta să cumperi cea mai bună mobilă fie pentru camera copiilor, dormitoare,  bucătării, mobilă oficii, mobilă pentru sufragerii etc. :

-    Inspiră-te. Răsfoieşte reviste sau site-uri web specializate  în mobilă, pentru aţi crea idei despre cum ai vrea să arate încăperea. Atrage atenţia la  detalii de design sau în cazul în care nu ştii ce vrei sau ce să alegi cheamă designerul acasă pentru a-ţi oferi careva idei.

-    Analizează bine spaţiul liber disponibil. Alege mobila direct proporţională cu spaţiul locuinţei, ai grijă să nu aglomerezi sau să înghisui spaţiul. Pentru a nu da greş invită măsurătorul la faţa locului pentru a lua mărimile corecte.

-    Nu uita de stilul tău de viaţă.  Optează pentru mobilă la comandă în funcţie de trăsăturile şi stilul de viaţă pe care îl ai. Dacă sunteţi o persoană care merge într-un pas cu moda optează pentru mobilă la comandă extravagantă, dacă sunteţi o fire mai conservatoare alegeţi piese de mobilier la comadă clasice care nu se demodează în timp.

-    Crează un interior unitar.  Optează pentru mobilier care se completează reciproc şi care se potriveşte cu restul interiorul.

-    Informează-te.  Află despre stilurile de mobilă: mobilă clasică, mobilă modernă, mobilă tradiţională, mobilă contemporană, mobilă hi-tech, mobilă minimalistă, precum şi despre durabilitatea şi materialul mobilei: mobilă din lemn masiv, mobilă din şpon sau lemn şponat, mobilă din MDF vopsit, mobilă din MDF peliculă, mobilă din sticlă, mobilă din PAL melaminat , mobilă din fier forjat, mobilă din materiale combinate. Astfel vei putea alege o mobilă potrivită pentru tine şi familia ta.

Dacă nu știi ce stil, ce culoare și cum să amplasezi mobilierul nu ezita să apelezi la echipa noastră.

Read 2570 times