Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Uşile şi rolul lor în design-ul de interior

Rate this item
(1 Vote)

Uşile de intrare cît şi acele de interior au rolul principal de a ne oferi siguranţa si intimitate de care avem nevoie. Totodată pe lîngă rolul funcţional uşile au şi rolul de a înfrumuseţa locuinţa, iar designul unei uşi poate schimba radical aspectul interiorului. Pentru mulţi dintre noi alegerea uşilor de interior reprezintă o mare bătaie de cap, deoarece pe piaţă sunt o mulţime de modele.

Astfel, putem opta pentru uşi simple sau complexe, cu ornamente, personalizate sau fără ornamente. În general pentru a crea un design de interior rafinat şi elegant uşile de interior trebuie să fie la fel. Trebuie să fie din acelaş material şi să aibă ornamente similare. Unele uşi pot fi cu sticlă iar altele nu, însă cadrul trebuie să aibă aceaşi culoare.

O ideie pentru decorarea usilor, pentru ca ele să fie cît mai originale ar fi să alegi un desen sau ornament care se mai repetă şi la alte obiecte din spaţiul respectiv. De exeplu ar putea fi ornamentul de pe tapetul de perete sau ornamente de pe pernuţele decorative etc. Foarte elegant poate fi şi sablarea totala cu gri. Dacă tîmplăria este închisă la culoare, nuc sau alt lemn închis, iese în evidenţă mai tare zona translucidă, semitransparentă a uşii.

Dacă sunteţi posesorii unei case mari, amenajată în stil clasic, puteţi apela la uşi cu vitralii, care vor da un plus de rafinament interiorului. În cazul în care staţi la bloc, iar încăperea este decorată în stil modern, cele mai potrivite sunt uşile cu un design cît mai simplu.

Read 2868 times