Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

5 Idei ingenioase pentru crearea unui living room de familie

Rate this item
(1 Vote)

Livingul este un spațiu de familie, unde toți membrii se întîlnesc, unde vă relaxați, vizionați un film, vă jucați cu copii sau petreceți timp alături de prieteni și rude. Spațiul din living trebuie să fie cald, primitor, unde mobilierul și elementele ori accentele decorative să se combine armonios. 

Pentru ca familia întreagă să fie fericită și mulțumită, ne-am propus în continuare să vă prezentăm cîteva idei ale unui living destinat tuturor.

  • Harta călatoriilor familiei.

Harta lumii pictată pe perete devine o adevărată operă atunci cînd marcați locurile vizitate sau unde vreți să petreceți următoarea vacanța. Copii vor fi de-a dreptul fascinați!

  • Mobilier sau elemente decorative comice.

Optați pentru mobilier neconvențiol, precum niște mășute de cafea în formă de zaruri sau de un fotoliu tapițat cu un material funky.

  • Peretele cu amintiri.

Deasupra canapele, a șemineului sau oriunde vă permite spațiul, creați o zonă cu fotografiile de familie. Fie că urmăriți o linie sau pur și simplu aruncați ramele pe perete la întîmplare, efectul vizual va fi unul uimitor.

  • Masă pentru jocuri.

Vă place să jucați cărți sau alte jocuri de societate? Ei bine este necesar în acest caz să aveți la îndemînă o masă pe care să vă puteți desfășura activitatea. O variant poate fi o măsută subțire, cu niște tabureți ce încap sub ea tocmai pentru a economisi spațiu. Sau o măsuță de cafea multifuncțională.

  • Un covor vesel.

Mobilierul și vopseaua de pe pereți în nuanțe neutre le puteți aduce la viață cu un covor vesel, luminos, îndrăznet. Un covor vesel poate schimba radical atmosfera din living.

Read 4047 times