Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Trei elemente în decor care crează o stare de armonie la un eveniment de sărbătoare

Rate this item
(0 votes)

Trei elemente de decor, care nu trebuie să lipsească din design-ul spațiului unde dumneavoatră doriți să petreceți clipele importante din viață.Elementele de bază pentru decor sunt: elementele florale, elementele naturale(brute), și lumânările decorative.

 

  • Elementele de decor: Florale

Florile sunt singurele elemente care pot anima o petrecere în orice anotimp. Ele pot fi utilizate în decor find naturale ori artificile, create personalizat. Aranjamentele florale sunt extrem de variate și pot fi personalizate pentru a se potrivi în orice spațiu.  Adaugă un plus de simplitate și eleganță a evenimentului, prin decorul cu flori, cum ar fi trandafirii sau floarea-soarelui, în vase de sticlă. Florile pot fi, de asemenea, aranjate pe bucăți de poliuritan pentru a crea „un decor floral”.

 

  • Articolele naturale(brute) pentru decor

Articole găsite în natură adaugă un stil natural pentru orice sărbătoare. Alege produse care sunt disponibile în funcție de locație, anotimp și de tema evenimentului. De exemplu, un decor pentru o nuntă pe plaja poate conține scoici, iar conurile de pin și fructele de pădure ar fi mai potrivite pentru o amenajare a unei petreceri de Crăciun. Elementele pot fi aranjate direct pe masă sau plasate în boluri de sticlă pentru un look mai lustruit.

  • Decorul cu Lumânări

Lumânările sunt o modalitate ușoară de a adauga stil și romantism la orice sarbătoare. Lumînările pot fi aranjate la diferite înălțimi în jurul mesei sau plasate într-un grup, în centrul mesei. Puteți combina sfeșnicile cu decorul spațiului pentru a crea o ambianță deosebită. Este posibil să doriți să plasați lumînări lungi în formă conică în sticle goale de vin pentru o petrecere sau de a folosi lumînări plutitoare într-un vas umplut cu apă și flori pentru o da impresia de plajă.

 

 

Read 3127 times