Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Cum impodobim bradul pentru Anul Nou 2016

Rate this item
(1 Vote)

Astazi, 1 decembrie am hotarit se revenim cu citeva idei de decoratiuni foarte simple pentru bradului de anul nou, decoratiuni potrivite pentru anul 2016. Iata citeva idei:

  • Fulgii. Atmosfera magica a sarbatorilor de iarna poate fi oferita de fulgii de zapada. Acestea pot fi procurati de la magazinele specializate sau facuti cu miinele proprii cu ajutorul imaginatiei. In special daca aveti copii aceasta activitate ii va bucura foarte mult. Fulgii pot fi facuti din hirtie, stofa, servetele sau margele. Fulgii stralucitori reflecta in mod miraculos lumina beculetelor oferind bradului un exterior bogat si elegant.

  • Conuri de pin. Conurile pentru decoratiuni pot fi gasite prealabil in parc sau padure. Conurile de brad sau pin pot fi colorate in diferite culori, deasemenea pot fi presarate cu zapada artificiala ce poate fi gasita in magazine, astfel de decoratiuni sunt originale si vesele si pot infrumuseta orice bradut de Anul Nou.

  • Omuleti de zapada. Omuletii de zapada pot fi facuti acasa cu ajutorul copiilor sau pot fi procurati direct din magazine. Ei pot fi realizati din stofa, carton, pisla, ciocolata, lana etc. Astfel de jucarii de brad pot fi chiar daruite persoanelor dragi sau pot impodobi bradul de Craciun intr-un mod vesel si unic.

  •  Ghirlande sau beculete. De obicei pentru bradul de Craciun se aleg beculete cu lumina alba, insa pentru anul 2016, anul maimutei de foc, sunt potrivite ghirlandele luminoase in culori de rosu si galben. Ghirlandele pot fi instalate in jurul bradului, in forma de spirala sau de jos in sus, totul depinde de preferinte.

  •  Culoarea. Culoarea in decorarea bradului joaca un rol foarte important. Maimuta de foc atrage culorile aprinse in special cele de rosu. Poti combina globulete, banturi si alte jucarii in culori de rosu si auriu. Iar un brad alb se va combina bine cu decoratiuni doar intr-o singura culoare precum auriu sau rosu.

Combinatiile de success pentru decorarea bradului in 2016:
- Rosu si alb
- Rosu si galben
- Auriu si alb
- Auriu si maro.

Succes!!!

Read 6721 times