Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Cum redecorezi camera copilului cind acesta e deja scolar?

Rate this item
(1 Vote)

Atunci cind copilul tau a crescut, si obiectele din camera lui nu se mai potrivesc virstei, este timpul sa cumperi alte proroduse de care ar avea nevoie. Atunci cand te hotarasti sa mergi la cumparaturi, nu uita sa-ti i-ai si copilul.

Recomandabil este sa-i cumperi citeva reviste de design interior, si sa discutati impreuna despre cum ar dori sa arate camera lui, ce mobilier doreste, ce culori prefera, ce lucruri si-ar dori sa aiba in camera, ce nu i-ar placea etc. Daca ii place ceva de calitate proasta, ori ce nu se potriveste design-ului camerei, incearcai sa-l faci sa inteleaga ca nu a avut dreptate explicind-ui si invatindul despre cum ar trebui sa aleaga.

Atentie! Nu uita ca camera scolarului trebuie sa fie luminoasa, sa aiba un loc de studii si altul de joaca.

Daca ai o fetita, cumpara-i produse de culori deschise, pale, insa daca ai baietei, poti cumpara produse de culori mai inchise, insa nu exagerat de inchise, mai ales daca ai o camera intunecoasa.

Pentru geamuri, cumpara perdele subtiri de culoare alba, deoarece elevilor le trebuie lumina in camera, si draperii, pe care sa le foloseasca cand soarele va straluci puternic.

Cumpara o lampa de masa, pentru a lumina cind isi va face lectiile.

Cumpara o lustra cit mai simpla, sa nu fie colorata deoarece lumina nu trebuie sa fie obositoare pentru copii.

Cumpara mobilier cit mai rezistent, deoarece copii utilizeaza mobila nu doar sa doarma ori sa-si tina hainele in ea, ci sa si mai joace. Pentru camera baietilor cumpara mobila mai simpla, drepta fara modele, iar pentru camera fetelor, mobila colorata, cu multe rafturi in care sa-si puna toate ornamentele decorative si cartile.

Pentru camera fetelor, recomandabil este sa mai cumperi un dulapior cu oglinda in care sa-si tina parfumurile si produsele cosmetice.

In caz de necesitate poti apela la o companie de design interior pentru careva idei.

Read 5436 times