Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Dressing-ul – solutii pentru casa ta

Rate this item
(1 Vote)

Dressing-ul este o incapere destinata vestimentatiei si accesoriilor. In prezent aproape majoritatea locuintelor dispun de un dressing. Dressing-ul pastrează mult mai bine hainele dvs, in plus acesta reprezinta singura solutie de a oferi camerei mai mult spatiu si de multe ori inlocuieste cu mare succes sifonierele din dormitoare.

Un dressing poate oferi incaperii eleganta si functionalitate. Intr-o camera amenajata in stil modern se potriveste foarte bine un dressing elegant si nu foarte mare cu doua usi culisante si in culori agrementate. Intr-o cabana sau casa de vacanta, poti opta si realiza un dressing din usi vechi care ii vor oferi incaperii un sarm aparte.

De-asemenea poti sa realizezi un dressing modulabil tuturor configaratiilor spatiului, cu usi balantate sau culisante din sticla sau din lemn. Profilul usilor poate fi din aluminiu sau lemn. Acest dressing iti poate oferi o multitudine de solutii si amenajari: spatii pentru depozitarea hainelor, sertare, cosuri pentru rufe, un suport pentru pantaloni si chiar o oglinda.

Indiferent de varianta pe care o alegeti, nu trebuie sa scoateti din calcul realizarea unui dressing deoarece aspectul si functionalitatea vor fi pozitive.

Read 4067 times