Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Farmecul rafturilor în amenajările interioare

Rate this item
(1 Vote)

Piese extrem de utile cît şi elementul de rezistenţă în decorul încăperilor îl constituie rafturile. Rafturile îşi găsesc oricînd utilitatea pentru ghiveciurile cu flori, cărţi, suvenire, colecţii iar confecţionarea lor nu este de loc problematică. Rafturile pot fi relizate din lemn, sticlă, metal, plastic etc.

Designerii de interior recomandă ca la alegerea rafturilor să atrageţi atenţia la materialul şi la culoarea lor, alegerea trebuie făcută în dependenţă de stilul camerei unde vor fi amenajate.

Dacă vrei ca rafturile să aibă doar rol funcţional, nuanţa indicată pentru ele este una apropiată de nuanţa pereţilor.

În cazul în care doreşti să scoţi în evidenţă amenajarea rafturilor poţi opta pentru o culoare în contrast cu nuanţa pereţilor. De-asemenea, poţi să vopseşti sau să pictezi rafturile din lemn netratat în culorile care te reprezintă cel mai bine. Fie că sunt fixate pe perete, fie că se află pe podea, poţi amenaja spaţiul astfel încît să cîştigi mai mult loc.

La amenajarea rafturilor trebuie să existe un echilibru între dimensiuni, poţi opta pentru o amenajare în mod simetric sau pentru una dezordonată şi inegală. Se intîlnesc diferite modele de rafturi unele fiind chiar foarte ingenioase, interesante sau foarte frumoase.

Read 3530 times