Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Cum iti creezi o camera ideala in functie de dimensiunea si forma ei

Rate this item
(1 Vote)

 Ai cumparat casa noua, iar forma incaperilor iti creaza mari batai de cap, e un spatiu prea mic, sau unul prea mare sau e un spatiu cu pereti  rotunjiti. Iata citeva solutii care te vor ajuta sa rezolvi toate problemele:

-    Camere inguste si inalte. Deja e cunoscut faptul ca nuantele deschise maresc spatiul, iar cele inchise il face mai mic. In cazul camerelor inguste poti crea o imagine de spatialitate cu ajutorul dungilor orizontale, late si egale ca latime, realizate pe perete in nuante complementare. Poti folosi vopsea-emulsie sau  tapet uni pentru a obtine acest efect.

-    Camere joase. Vei compensa absenta unui tavan inalt cu ajutorul unor dungi verticale si late. De-asemenea  poti crea o senzatie de inalt cu ajutorul vopsirii tavanului in alb sau in nuante de bleo, iar peretii in nuante mai inchise.

-    Camerele prea generoase. Daca dispui de o incapere prea mare atunci foloseste nuante mai inchise pentru pereti. Nuantele calde de auriu, pruna sau teracota reduc din dimensiunile acesteia si o va face mai prietenoasa.

-    Camere cu pereti rotunzi. Pentru a obtine o atmosfera  unitara si armonioasa. Se recomanda ca peretii si tavanul sa aiba aceeasi culoare.

-    Camere mici. In acest caz ar fi bine sa optezi pentru pereti in alb, sau alte tonuri reci cum ar fi, bleo sau violet. Iar un covor in nuante deschisa va intregi aspectul camerei.

Daca intilnesti dificulatati in planificarea si amenajarea locuintei nu ezita sa apelezi la echipa DIM.

Read 1928 times