Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Sfaturi pentru iluminarea corecta a dormitoarelor

Rate this item
(1 Vote)

In amenajarile interioare moderne a dormitoarelor, iluminatul se face in mai multe niveluri (zonat) prin plasarea diferitelor corpuri de iluminat. Cel mai eficient plan pentru iluminarea dormitorului trebuie sa includa toate cele trei tipuri de baza ale corpurilor de iluminat, pentru a satisface toate necesitatile personale: lumina ambientala pentru toata incaperea, accentele de lumina pentru piesele de arta, cum ar fi tablourile, si lumina pentru lectura linga noptiera.

  • Dormitorul adultilor

Iluminatul general poate fi obtinut prin intermediul unei lampi prinse de tavan, sau cu ajutorul unui lampadar pe picior cu o capacitate de iluminare puternica. Pentru o atmosfera romantica poti apela si la niste spoturi incadrate in tavan cu posibilitatea de a putea juca cu intensitatea luminii. Pentru lectura poti apela pentru corpuri de iluminat pe care sa le asezi pe noptiera sau pe perete deasupra sau linga pat. La fel de indicate sunt si veiozele cu picior flexibil, acestea avind avantajul ca directioneaza lumina dupa necesitate , fara a deranja partenerul. Daca dispui de un dressing in dormitor atunci va fi necesara o iluminare generala foarte buna pentru aceast spatiu. Deasemena o iluminare separata va fi necesara si pentru masuta de machiaj.

  • Dormitorul copiilor

In dormitorul copiilor la fel este necesar un iluminat general al camerei. La fel vei avea nevoie de o iluminare dirijata pentru zona lor de lucru. Astfel, pentru birou poti alege o lampa cu brat mobil, bine fixata de blatul mesei.

In procesul de reparatie atunci cind ajungi la etapa de iluminare, te sfatuim sa apelezi la ajutorul unui specialist care te va sfatui cum sa faci mai bine.

Read 1858 times