Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Biblioteca aranjata si decorata cu stil

Rate this item
(1 Vote)

Modul tau de relaxare implica o carte buna, un ceai sau o cafea fierbinte si o fereastra insorita? Atunci trebuie sa stii citeva sfaturi care sa te ajute sa-ti amenajezi biblioteca cu stil. Biblioteca are un rol dublu intr-o incapere, ea ofera un loc de depozitare a cartilor dar si un loc pe care poti sa-l personalizezi cu elemente de decor inedite.

Mobilierul constituie un element important in amenajarea unei biblioteci, iar alegerea acestuia nu este deloc simpla. Sunt obligatorii masa prevazuta cu sertare, un scaun ergonomic pentru a te putea relaxa si desigur nelipsitele rafturi pe perete. Daca esti un impatimit al colectiilor este recomandabil ca spatiul recomandat cartilor sa fie cit mai generos si cit mai bine organizat.

In acest caz, rafturile por fi din podea pina-n tavan, pe unul sau mai multi pereti. Pentru a nu te simti ca intr-o biblioteca a academiei lasa loc accesoriilor sau obiectelor personale.

Fotografiile, vazele cu flori sau obiectele de arta sunt intotdeauna o solutie pentru a incalzi atmosfera. Nu aglomera prea tare spatiile disponibile. Joaca-te cu formele cartilor si gaseste un echilibru perfect intre volumele mici si cele de mari dimensiuni. Combina pe fiecare raft cartile cu obiectele de decor. Aranjeaza cartile atit pe vertical cit si pe orizontal, astfel aduci diversitate si forma amenajarii, iar la capatul fiecarui astfel de aranjament pune citeva rame cu fotografii de familie. Ai grija ca obiectele si accesoriile cu ajutorul carora decorezi biblioteca sa fie in aceleasi nuante si tonuri de culoare.

Alege o schema cromatica ce se potriveste cu restul camerei si nu folosi zeci de culori. Trebuie sa te gindesti daca aceasta incapere este doar spatiu de relaxare sau si spatiu de lucru. Daca folosesti biblioteca mai mult pentru relaxare atunci sunt indicate culori mai inchise pentru mobilier si pereti. Un mediu relaxat trebuie sa fie unul prietenos, sa contina elemente de design care sa te faca sa te simti bine. De-asemenea, corpurile de iluminat trebuie sa aiba intensitatea luminii reglabila.


Organizarea si decorarea rafturilor bibliotecii spun multe despre cita importanta acorzi acestui spatiu. Orice stil de amenajare ai alege, experienta iti va solicita creativitatea si inventivitatea,

Read 3450 times