Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Amenagări de interior în spiritul verii.

Rate this item
(1 Vote)

Iata si sezonul canicular, vara poţi simţi prezenţa anotimpului şi în interiorul căminului tău. Iată cîteva idei pentru a aduce vara în casa ta:

-    Multă lumină naturală. Poţi aduce multă lumină în interior. Dă la o parte sau chiar renunţă la draperii dimineaţa, pînă nu simţi că soarele pătrunde prea mult. Evită să foloseşti lumina artificială în timpul zilei.

-    Culori proaspete. Vara te duce cu gîndul la culorile vii şi luminoase. O propunere pentru amenajări interioare este folosirea culorilor şi nuanţelor de galben, portocaliu, roz, verde sau combinaţii îndrăzneţe de culori. Însă nu exagera cu nuanţele tari.

-    Natura la tine acasă. În fiecare zi nu uita să ai în casă flori proaspete. Aşa că renunţă la odorizantele de cameră o perioadă de timp şi lasă parfumul natural al florilor să îţi înmiresmeze casa.

-    Accesorii. Accesoriile de vară pot fi tablouri cu peisaje marine, şezlonguri cu perne înflorate, scoici de mare de diferite dimensuni, pietricele etc.

-    Mult spaţiu. Pe timp de vară renunţă la mobilă mare şi la covoarele grele şi groase, pentru că îţi aglomerează spaţiul. Pune pe jos covoraşe colorate în ton cu restul interiorului şi cupără piese de mobilier cît mai mici şi mai practice

Read 3449 times