Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Cum poti face schimbari mari cu ajutorul citorva idei mici?

Rate this item
(2 votes)

Schimbarile sunt binevenite in orice locuinta. Nu te gindi ca o schimbare implica mult timp si cheltuieli mari, cu ajutorul citorva secrete mici poti aduce in locuinta ta un aer proaspat, nou si cool.

Am adunat in acest articol citeva propuneri de produse care te vor ajuta sa iti transformi livingul, diningul sau dormitorul fara eforturi prea mari.

1.    Pernute si paturi decorative. Utilitate si esteticitate, pernele si paturile vin intr-o multime de culori si modele, te poti juca cu ele pentru a avea mereu un design proaspat si modern in casa ta, amestecind diverse tipuri, marimi, modele, imprimeuri si culori de perne si paturi.

2.    Vaze de flori. Alege vaze de sticla sau portelan, minimaliste sau clasice, in functie de restul decorului din locuinta. Poti folosi vazele si florile ca pete de culoare in cazul in care restul pieselor din incapere au culori neutre sau recipiente cu modele grafice, daca vrei ceva mai indraznet.

3.    Veioze. Infrumuseteaza-ti serile si zilele cu veioze sau lampadare cu un design interesant, ce pot deveni punctul central al unei camere, si care ofera o lumina linistitoare.


4.    Draperii si perdele. Inlocuirea perdelelor va aduce o schimbare majora intr-o camera. Alege marimea in functie de dimensiunile ferestrei, astfel incit perdelele sa fie mai mari decit geamul atit în lungime, cit si in latime.


Analizeaza internetul si revistele de specialitate si fii mereu in pas cu noile tendinte.

Read 3557 times