Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Cum sa alegi vasul de toaleta?

Rate this item
(1 Vote)

Baia este una din cele mai importante incaperi din locuinta nostra. E nevoie de multa atentie atunci cand alegi piesele de mobilier sau cele sanitare care compun o baie, iar vasul de toaleta (WC)  nu trebuie nici el neglijat.

In continuare va propunem 3 criterii pe care ar trebui sa le luati in calcul atunci cind procurati vasul de toaleta:

1.    Tipul baii. La acest criteriu ne referim la dimeniunile baii. Pentru baile de dimeniuni mici sunt recomandate vasele de toaleta pe podea cu rezervor la semi inaltime. Acestea sunt practic cel mai des intilnite vase de toaleta. De-asemenea pentru baile cu spatiu restrins sunt recomandate vasele de wc cu rezervoare ingropate, care au avantajul ca bazinul poate fi integrat in perete, astfel incat sa ocupe mai putin spatiu. Aceste vase mai au avantajul cu nu se monteaza pe podea ci pe perete.
Insa daca te bucuri de o baie cu spatiu mare poti opta pentru un vas WC monobloc, care are avantajul unui design mai unitar si mai compact.



2.    Forma vasului. Acest criteriu tine in special de estetica si preferintele dvs. Spre exemplu un vas de toaleta de forma ovala este mai potrivit pentru adulti si pentru persoanele de statura inalta.
Pentru copii si persoane mai mici de statura sunt potrivite vasele rotunde.  Pe piata puteti gasi si vase de toaleta  dreptunghiulare mai putin comode in schimb acestea ofera baii un aer modern.

3.    Calitatea. Aici ne referim la materialul din care este fabricat. Un vas de toaleta din materiale ieftine risca sa crape in cel mai scurt timp. De-asemenea materialul trebuie sa fie cit posibil anti aderent si anti calcar si sa suporte spalari dese cu substante chimice abrazive. Pe piata cel mai des puteti intilni WC-uri din ceramica sanitara glazurata sau din portelan.

Atunci cind mergeti la magazinele de obiecte sanitare apelati la sfaturile unui consultant sau specialist.

Read 3192 times