Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Trucuri pentru amenajarea unui living mic

Rate this item
(1 Vote)

Living room

Amenajarea unui living cu dimensiuni mici poate deveni o provocare pentru multe persoane. Însă cu ajutorul unor idei această acțiune poate deveni destul de palpitantă.

Iată cîteva trucuri pe care le poți  folosi

1.Optează pentru culori deschise

Pentru a mări vizual dimensiunile camerei, vopsește pereții în alb sau în alte culori deschise (cum ar fi bej, gri deschis, bleu, crem, culoarea piersicii, etc.). Astfel, va fi mai simplu să le asortezi ulterior. 

În cazul că ai un tavan jos, poți folosi un tapet cu dungi verticale sau un tablou supradimensional, ce va distrage atenția.

Alege culori deschise

1.     2.Folosește oglinzi și suprafețe din sticlă

Amplasarea oglinzii pe peretele opus ferestrei, este o metodă destul de eficientă, care nu doar va dubla vizual mărimea livingului, dar și va reflecta lumina naturală. De asemena, suprafețele și obiectele din sticlă sporesc lumina, poți introduce un dulap cu uși din sticlă, o masă sau chiar un perete din sticlă.

Perete din sticla

1.     3.Nu folosi multe piese de mobilier

Aglomerarea livingului cu piese de mobilier, îl poate face să pară mai mic decît este în realitate. De aceea, poți alege un mobilier multifuncțional sau unul compact. Cîteva piese de mobilier cum ar fi o măsuță, un fotoliu, o canapea și cîteva rafturi sunt suficiente pentru un living mic.

Foloseste citeva piese de mobilier

4.    4. Alege o canapea compactă

Încă un truc care te va ajuta să economisești mai mult spațiu, este să alegi o canapea fără brațe, deoarece acestea ocupă circa 30-40 cm din spațiul camerei tale.

Canapea compacta

1.     5.Extinde livingul

Pentru a mări suprafața camerei poți să o extinzi în balconul alăturat. Prin această modificare, livingul va deveni mai bine luminat și confortabil.

Extinde livingul

 

Read 3780 times