Print this page

Idei geniale de design interior

Rate this item
(0 votes)

Idei geniale de design

Deseori, locuința noastră pare a fi un spațiu plictisitor, simplu și lipsit de inspirație, pe când aceasta ar trebui să reprezinte locul în care fiecare dintre noi se simte împlinit. Iată de ce, în momentul amenajării casei, mulți specialiști recomandă alegerea unui mobilier, a unor decorațiuni sau a unor culori ce ne reprezintă personalitatea și ne satisfice toate dorințele. Însă, chiar dacă această regulă nu a fost respectată, există câteva idei geniale de design interior ce pot crea un spațiu extrem de deosebit, confortabil și cu stil. Iată câteva dintre acestea:

 Pereți din sticlă

În cazul în care peisajul de afară este unul deosebit și frumos ce îți bucură ochii, o idee genial ce o poți implimenta în casa ta este înlocuirea pereților simpli cu pereți de sticlă. Astfel, te vei putea bucura din plin de natură, cât și de mai multă lumină naturală.

pereti din sticla

Bibliotecă sub tavan

O altă idee perfectă este încadrarea unei biblioteci sub tavan, cum ar fi în dormitor.  Aceasta te va ajuta nu doar să economisești spațiul, dar și să creezi un loc deosebit pentru cărțile tale.

Bibliotecă sub tavan

Implimentarea unei cuier pentru căni

Dacă ai strâns un număr mare de căni și nu dorești să le ascunzi într-un dulap, le poți lăsa cu ușurință la vedere. Alege amplasarea unui cuier pe care vei putea pune toate cănile tale,dar și care le vei putea lua cu ușurință ori de câte ori ai nevoie.

cuier pentru căni

Camera de joacă din copac

O idee genială ce va fi pep lac copiilor este amenajarea unei camere în pod sau la un etaj mai sus. De asemenea, pentru a reda viață, deseanează pe perete un copac, astfel copilul tău se va simți mai aproape de natură și se va bucura de o casuță imaginară în copac chiar în interiorul locuinței.

Casa in copac

Read 5877 times

Related items