Design Interior Moldova Chișinău Moldova - 3D Interiors Company - Дизайн интерьера в Молдове.

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Verdele în designul de interior

Rate this item
(3 votes)

Verdele este o culoare care poate face trecerea de la exterior la interior, verdele fiind un bun înlocuitor în cazul lipsei plantelor și a florilor în locuița dvs. Verdele poate aduce atît o stare de liniște cît și veselie și îndrăzneală. Cu ajutorul nuanțelor de verde poate fi decorat un dormitor, baie, living chiar și bucătărie.

Prima regulă în amenajarea locuinței în verde este să vă dați frîu liber imaginației și să respectați regulele de bază a esteticului iar rezultatul va fi unul mult așteptat. În cazul în care ați prins curaj și ați ales o nuanță puternică de verde pentru pereti - fie că merge vorba de vopsea lavabilă, vopsea decorativă sau tapet – vă sfătuim să nu folosiți prea mult verde în restul amenajării (mobilă, pardosea, tavan, obiecte de decor), ci culori de contrast, mai puțin intense care să pună în evidență nuanța de verde aleasă.

Puteți de-asemena folosi diferite nuanțe de verde pentru tablouri, perne decorative, covor, draperii etc.

În alt caz atunci cînd vi se pare mult prea îndrăzneț să zugrăviți pereții în verde, puteți opta pentru nuanțe neutre ale vopselei și sa folosiți verde la obiectele de decor și accesorii – de exemplu, pereții gri pun foarte bine în evidență tonurile de verde.

Verdele este o culoare a naturii și a vieții așa că dacă vați hotărît să vă decorați casa în verde puteți apela la serviciile noastre de design interior.

Read 2013 times